Informatie

Wendy4Kids in Noordwijkerhout verzorgt uw kinderopvang op maat voor kinderen vanaf 4 jaar voor BSO, vakantie-, weekend- en nachtopvang.  Heeft u onregelmatige werktijden en kunt uw kind daardoor niet terecht op een reguliere BSO of heeft u liever kleinschalige opvang in huiselijke sfeer dan is opvang bij Wendy4Kids een uitstekende oplossing. Ik verzorg elke dag van de week, 24 uur per dag, kinderopvang. Halen en brengen van en naar school kan in overleg en is afhankelijk van welke school wordt bezocht. De opvang vindt plaats in mijn eigen woning die is ingericht op kinderen. Plaatsing geschiedt via erkende gastouderbureaus zodat u kindertoeslag kunt aanvragen bij de belastingdienst. Mijn woning en werkzaamheden worden gecontroleerd door de GGD en het gastouderbureau. De opvang voldoet aan alle wettelijke eisen. Ik ben geregistreerd in het landelijk register kinderopvang, ik ben in het bezit van de vereiste diploma’s en regelmatig volg ik cursussen gericht op de gastouderopvang, waaronder herhaling kinder EHBO en protocol kindermishandeling.

Ik heb veel ervaring met ouders die in de luchtvaart, bij de politie of in de zorg werken. Door mijn zeer flexibele opvang is het geen probleem als een dienst uitloopt of een vlucht onverhoopt vertraging heeft.

Ik heb ruime ervaring met meervoudig gehandicapte kinderen en een aangepaste woning, dus ook voor deze doelgroep zijn er mogelijkheden tot plaatsing, eventueel via PGB.

Mijn kinderopvang is erkend leerbedrijf bij Calibris, en ingeschreven bij Nova College Hoofddorp en ROC Leiden, wat inhoud dat ik gastouders in opleiding en leerlingen MBO-2 verzorging een stage plek kan bieden.

De opvang is in principe 2 a 3 weken in de zomervakantie, 1 week in de herfstvakantie, rond de kerstdagen, 1 en 2 januari en met carnaval gesloten. Aan het begin van elk nieuw jaar krijgen alle vraagouders een vakantie overzicht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de contact pagina.